contact


Hoe ziet jouw "luxe van genoeg" er uit?


Rond "de luxe van genoeg" organiseren we regelmatig conversation dinner: met ongeveer 12 mensen in gesprek rond een samen gevulde tafel. In een paar uur hoor je (jezelf) dingen vertellen die je soms niet eens met je vrienden bespreekt. Zo kom je snel voorbij het weer, je vakantie, waar je woont en wat je doet eens op wáár je het allemaal voor doet.

Wil je aanschuiven? Of heb je een andere vraag? Stuur een mail naar deluxevangenoeg at gmail.com of word lid van deluxevangenoeg op Facebook.

twitter: @DeLuxeVanGenoeg

De auteurs

Martin van der Gaag (1969, rechts) promoveerde in de sociale wetenschappen en werkt momenteel als universitair docent, consultant, spreker op het gebied van sociale netwerken en is redacteur en journalist bij het tijdschrift Genoeg. Martin van der Gaag is beschikbaar als spreker of workshopleider rondom de thema's van "de luxe van genoeg" (deluxevangenoeg at gmail.com).

Thomas Volman (1974) promoveerde in de medische wetenschappen, werkte als fietsenmaker en researchanalist en werkt momenteel als gastheer in het Stiltehuis in Nijmegen, een plek waar jonge mensen terecht kunnen voor een stilteretraite. Momenteel volgt hij een opleiding tot geestelijk begeleider.

Samen zijn Martin en Thomas verantwoordelijk voor de rubriek ‘Over de datum’ in het tijdschrift Genoeg, waarin zij de werkelijke houdbaarheidsdatum van levensmiddelen bespreken.